La cantant Zahara és la darrera incorporació del cartell del Festival Ítaca Sant Joan de l’Estartit, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de juny a l’Estartit. En la seva desena edició, el festival presenta la seva programació més ambiciosa de l'Ítaca Sant Joan amb tres nits de concerts organitzades per la productora gironina Link Produccions i l'Entitat Municipal Descentralizada (EMD) de l'Estartit

La cantautora espanyola presentarà a Ítaca La puta rave. Després d’haver interpretat el seu darrer disc PUTA durant el 2021, Zahara presentarà a Ítaca un nou show totalment electrònic. L’artista s’acompanyarà per Martí Perarnau IV, Manuel Cabezal i les ballarines Olga Suárez i Sara Hernández amb una posada en escena inspirada en les raves londinenques i berlineses a la qual Zahara ha assistit ‘religiosament’ els darrers anys.

El concert de Zahara completa el cartell de l’Ítaca Sant Joan que comptarà amb les actuacions d’una quinzena de bandes: Oques Grasses, Zoo, Rigoberta Bandini, Ana Tijoux, Suu, Roba Estesa, Cala Vento, La Sra. Tomassa, The Tyets, Habla de mí en presente, Asian Dub Foundation Sound System, Zetak i Serial Killerz.

Bon ritme de venda d’entrades

El festival ja ha venut més de 5.000 de les 15.000 entrades que s’han posat a la venda pels tres dies de concerts. El festival ofereix diversos abonaments de dos o tres dies amb càmping o sense càmping per poder assistir a tots els concerts a preus econòmics. 

Altres concerts anunciats de la desena edició

A banda dels concerts de l'Estartit, Ítaca ja ha anunciat altres actuacions que formaran part de la programació de la desena edició. A l’Ítaca l’Escala, el 16 d’abril, hi actuaran Buhos, La Fúmiga, Doble & Hug Sound i La Basement Band. L’endemà, també a l’Escala, hi actuarà la banda familiar Xiula. El 12 de maig, l’Auditori de Girona acollirà el concert de Goran Bregovic en l'única actuació prevista l’any vinent pel músic bosnià a les comarques gironines. Un altre dels concerts avançats pel festival és l’actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, el 28 de maig.

Finalment, l'Ítaca també ha anunciat tres dies de concert a Palafrugell, del 3 al 5 de juny, amb les actuacions de Doctor Prats, Skatalà, 31 FAM, The Penguins, Tramma, Kumbara i l’Orquestra Maribel.

Les entrades pels concerts anunciats ja es poden comprar al web del festival.