Segueix-nos a les xarxes socials:

Literatura

Javier Cercas publicarà el 2021 la seva nova novel·la 'Independència'

És la continuïtat al cicle" iniciat amb 'Terra Alta', guanyadora del premi Planeta 2019

Javier Cercas publicarà el 2021 la seva nova novel·la 'Independència'

Tusquets Editores publicarà al març de 2021 la nova novel·la de Javier Cercas, 'Independència', que "dona continuïtat al cicle" iniciat amb 'Terra Alta', guanyadora del premi Planeta 2019 i un 'thriller' protagonitzat per un mosso d'esquadra, segons ha informat l'editorial.

"El llibre 'Independència' ens torna en plena forma a un escriptor que consolida un ambiciós cicle novel·lesc que és en si mateix tot un cosmos de personatges, llocs i classes socials, i un magnífic retrat de les vinculacions entre el poder econòmic i la política, el passat i el present", ha assenyalat el segell editorial.

Aquesta publicació suposa el retorn de Cercas a Tusquets en el vintè aniversari de la publicació de 'Soldats de Salamina', obra que va veure la llum el 2001 i que ha arribat al registre de més d'un milió de lectors.

A aquesta obra li van seguir títols com 'La velocitat de la llum', 'Anatomia d'un instant', 'Les lleis de la frontera', 'El impostor', 'El monarca de les ombres' i 'Terra Alta'. Les obres de Javier Cercas han estat traduïdes a més de 30 llengües i han rebut destacats premis literaris.

Prem per veure més contingut per a tu