Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

L'escola de música de Castelló promou una audició virtual

Aquesta és una de les maneres en què s'adapta a la nova situació

L'escola de música de Castelló promou una audició virtualEMPORDÀ

L'Escola Municipal de Música Antoni Agramont de Castelló d'Empúries ha organitzat una audició virtual amb els seus alumnes. Aquest matí han penjat el primer vídeo als seus perfils de Facebook i Instagram a través dels quals faran arribar les audicions dels i les alumnes, que normalment es porten a terme a l'auditori de l'escola de música, als seguidors de les seves xarxes socials .

Els professors i professores han redactat unes pautes per tal que l'alumnat gravi un vídeo curt interpretant la peça que estan treballant actualment o qualsevol altra que tinguin ganes de compartir. L'escola s'encarrega d'editar el vídeo per tal que quedin tots en un mateix format i continguin el nom dels intèrprets, i el títol i autor de la peça.

Aquesta iniciativa no només engresca als i les alumnes a continuar practicant i estudiant a casa en aquests dies de confinament, sinó que també ajuda a explorar altres formes de comunicar-nos i posar en comú els coneixements, en aquest cas, musicals. Seguint aquest format virtual, alguns alumnes de l'escola de música de Castelló d'Empúries també estan fent classe d'instrument a través de plataformes com Facetime o Skype que permeten a l'alumnat i als docents estar connectats a través d'imatge i àudio i així poder repassar les lliçons. A través del correu electrònic també s'està fent arribar activitats relacionades amb les classes que porten a terme a l'escola com per exemple llenguatge musical.

A través de totes aquestes eines l'escola de música de Castelló d'Empúries intenta adaptar-se a aquesta nova situació i es prepara per si el confinament s'allarga més de 15 dies.

Prem per veure més contingut per a tu