El passat dissabte 27 de gener, el departament de Joventut de l´Ajuntament de Roses va posar en marxa una nova iniciativa d´oci nocturn alternatiu, englobada dins el programa de dinamització del local juvenil municipal de Roses (el CAR Jove) que duu a terme l´empresa Llegendària Lleure.

La iniciativa, que tindrà una periodicitat habitualment quinzenal, s´estendrà des del mes de gener fins al mes de juny, amb un total de tretze activitats singulars programades en aquesta primera etapa: gimcanes, campionats de jocs de taula i videojocs, trobades i passejades temàtiques, tallers originals, cinefòrums... son algunes de les activitats que ja s´hi estan programant i portant a terme.

La primera d´elles, que tingué lloc el passat dissabte, comptà ja amb una molt bona participació de joves que van poder gaudir de les activitats d´una nit temàtica destinada a la sèrie d´èxit "Stranger Things" i a la dècada que la va inspirar: taller de gofres, videojocs arcade, música dels 80 i cinefòrum amb la pel·lícula "Stand by me". Per al proper dissabte, 3 de febrer, i continuant amb la temàtica de la sèrie, L´Altra Nit ofereix una gimcana noctura "La Roses de l´inrevés".

Totes les activitats són gratuïtes i adreçades genèricament a joves d´entre 14 i 25 anys, tot i que algunes es dirigeixen a franges d´edat concretes depenent de la seva naturalesa i contingut.

"L´Altra Nit" pretén satisfer la necessitat dels joves de Roses de disposar de diferents alternatives d´oci nocturn a fi de completar, millorar i modificar, l´oferta que habitualment i tradicionalment se´ls hi adreça, adequant-la a paràmetres enriquidors des del punt de vista social, educatiu, cultural i participatiu.

Per a més informació us podeu adreçar al CAR Jove de Roses, per telèfon (972150888) o mitjançant les seves xarxes socials, i presencialment (Gran Via Pau Casals, 39. Roses).