El Setmanari de l'Alt EMPORDÀ avança la seva cita amb els seus lectors per aquest dilluns, 24 de desembre, vigília de Nadal. L'edició de paper del periòdic arriba al quiosc acompanyat d'un suplement especial dedicat als 40 anys del grup Prensa Ibérica, al qual pertany.

Amb l'edició d'aquest dilluns trobareu tota la informació d'actualitat, amb les alegries dels premis dels sis dècims de la Loteria de Nadal que han tocat a la comarca, el repàs del 2018 que cada any ens ofereixen Josep Maria Dacosta i Joan Manuel Soldevilla com aperitiu de la festa audiovisual del 28 de desembre a La Cate. Amb l'EMPORDÀ també coneixereu l'opinió de tots els grups municipals sobre el darrer ple ordinari de l'any a Figueres i compartireu els punts de vista dels nostres opinadors.

També podreu saber què fan els quatre professors que surten a portada i què hi tenen a veure els 5.000 alumnes que els han escoltat.

A les pàgines d'esports hi ha la darrera hora amb els resultats de les competicions d'aquest cap de setmana. No hi falten els consells de salut ni els gastronòmics. A més, la secció d'Agenda us té preparada una llarga llista de propostes d'activitats per aquestes festes: Pastorets, pessebres vivents, concerts, quines i cinema.

Tot això i més en un EMPORDÀ que us desitja un Bon Nadal i que manté tota la vigència informativa del dia a dia des del diari digital www.emporda.info.

La pròxima edició del Setmanari en paper estarà amb tots vosaltres el dimecres 2 de gener de 2019.