Successos

Detenen un jove per un robatori violent a l’interior d’un tren a Llançà

L'individu hauria agredit un passatger a l'estació i li hauria sostret el mòbil i la cartera

Els fets es remunten al 5 de març, cap a dos quarts d'onze de la nit

Un tren, en una imatge d'arxiu.

Un tren, en una imatge d'arxiu. / Aniol Resclosa

Empordà

Empordà

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat diumenge, un jove de 21 anys per agredir el passatger d'un tren a l'estació de Llançà i robar-li el mòbil i la cartera. Els fets es remunten al 5 de març, cap a dos quarts d'onze de la nit.

La víctima, que viatjava amb el tren, va voler sortir quan es va aturar a Llançà. Allà, però, dos homes li van barrar el pas, el van agredir i li van robar abans de fugir a cuitacorrents. La víctima va baixar del tren a l'estació de Colera, on els serveis sanitaris el van atendre, i on va alertar la policia.

Arran d'això, els Mossos van obrir una investigació i aquest diumenge van aconseguir identificar un dels lladres. El van detenir a l'estació de Figueres, quan estava en companyia d'un altre jove, també de 21 anys. Els dos nois es van resistir i van agredir els investigadors. Per això, els mossos els van arrestar pel robatori violent i per delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat. Els detinguts, ambdós amb antecedents policials, van passar dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.