Segueix-nos a les xarxes socials:

Yoland Beauty Salon, una nova perruqueria i estètica al centre de Figueres

Les fundadores, Mari Suárez i Yolanda Ostos, tenen més de vint anys d’experiència en aquest sector

Yoland Beauty Salon, una nova perruqueria i estètica al centre de Figueres

A principis del mes de novembre, es va inaugurar Yoland Beauty Salon, un nou centre de perruqueria i estètica al carrer Sant Pere, 7, de Figueres. Les fundadores són Yolanda Ostos, perruquera, i Mari Suárez, esteticista. Tot i que el centre és de nova obertura, ambdues professionals compten amb més de vint anys d’experiència en els seus respectius sectors. La seva professionalitat i el tracte proper fa que Yoland Beauty Salon es diferenciï d’altres centres.

Ofereixen serveis de pedicura i manicura.

Entre els serveis de perruqueria ofereixen els habituals com rentar, tallar i assecar; però també destaquen els tractaments capil·lars amb oli d’argan de la casa Nashi. Yolanda Ostos és especialista en fer allisat amb productes orgànics, que tenen cura del cuir cabellut i la fibra capil·lar. També té molta experiència amb cabells arrissats, tant en tallats com assecats.

Al centre, hi trobareu la marca Nashi.

Pel que fa als tractaments estètics, destaca el tint permanent de pestanyes, per portar-les sempre perfectes sense haver de recórrer a la màscara de pestanyes diàriament. Per altra banda, Mari Suárez, està especialitzada a realitzar manicures i pedicures, tractaments destacats en aquest centre de bellesa. Tanmateix, fa tractaments facials i corporals, i ofereixen el servei de pressoteràpia, una tècnica no invasiva que afavoreix la correcta circulació limfàtica i venosa.

ADREÇA: carrer Sant Pere, 7

TELÈFON: 678 453 194 (perruqueria) / 625 556 819 (estètica)

INSTAGRAM: @yolandbeautysalon / @mari_estetic22

Prem per veure més contingut per a tu