Enrique Rodríguez: "Volem rellançar el PP a Figueres i unir de nou els afiliats"

El nou president de la comissió gestora recorda que el Partit Popular va ser "la segona força a la ciutat en les darreres eleccions generals"

El PP aparta Àngela Domènech i nomena una comissió gestora a Figueres

Enrique Rodríguez (dreta) amb Alberto Mas i Daniel Ruiz.

Enrique Rodríguez (dreta) amb Alberto Mas i Daniel Ruiz. / Emporda.info

Emporda.info

La nova Comissió Gestora que porta les regnes del Partit Popular a Figueres després de la suspensió de militància de la fins ara presidenta local, la regidora Àngela Domènech, es marca com a objectiu "rellançar el PP a Figueres i unir de nou els afiliats". El president de la gestora, l'advocat figuerenc de 27 anys Enrique Rodríguez, recorda que el partit va ser el segon més votat en les eleccions generals del passat estiu per darrere del PSC i per davant de Junts i ERC. "Tenim quatre anys al davant, ens estimen el partit i els valors que representa i ara, amb l'equip actual que anirem ampliant, consolidarem els votants que ens van donar la seva confiança en les eleccions generals convertint el partit en la segona força a la ciutat", explica Rodríguez que està acompanyat d'una sèrie de militants que, en gran part, ja van formar part de les llistes en les últimes eleccions municipals.

Un cop constituïda la Comissió Gestora, que substitueix a l'anterior Junta Local encapçalada per Domènech, Enrique Rodríguez es va reunir amb Daniel Ruiz i Alberto Mas, secretari general i vicesecretari d'organització provincial, per començar a definir el nou projecte local. "La nova direcció local està composta per persones de gran vàlua professional que han volgut assumir la tasca d'unir a tots els afiliats de Figueres, pel bé de la ciutat", detalla Alberto Mas destacant que la decisió d'apartar Domènech i l'anterior Junta Local va ser presa per "unanimitat".

Mentrestant, en declaracions a l'Agència ACN, Àngela Domènech, assegura que conservarà l'acta de regidora a l'Ajuntament de Figueres i que no reconeix la "legitimitat" de la nova Comissió Gestora.