Dos mossos resulten ferits en accidentar-se a Figueres mentre perseguien uns lladres

Tres homes han rebentat amb una tapa de claveguera aquesta matinada l'aparador d'una botiga de telecomunicacions i s'han endut diversos telèfons mòbils

Una patrulla els ha interceptat i durant la persecussió s'ha accidentat

La botiga d'Orange amb un dels vidres rebentat.

La botiga d'Orange amb un dels vidres rebentat. / MARC MARCOS

Miquel Cornellà de la Cruz / Carme Vilà

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra ha acabat accidentat mentre perseguia uns lladres aquest dimecres de matinada pel centre de Figueres. Els dos agents han resultat ferits.

Pels volts de les cinc de la matinada s'ha rebut un avís del robatori en una botiga de telefonia mòbil al carrer Nou, entre la plaça de la Font Lluminosa i la Rambla. Ha saltat l'alarma d'una botiga de telefonia de la companyia Orange, al centre de la ciutat i prèviament s'havia rebut l'avís que hi havia diverses persones sospitoses per la zona.

Els lladres, tres homes, han rebentat l'aparador de l'establiment amb una tapa de claveguera i s'han endut diversos telèfons mòbils.

Han agafat el vehicle i han fugit, en direcció contrària, des del carrer Nou cap a la Font Lluminosa. Segons els Mossos, allà una patrulla els ha interceptat, i s'ha iniciat la persecució.

El vehicle dels Mossos d'Esquadra accidentat després de la persecució.

El vehicle dels Mossos d'Esquadra accidentat després de la persecució. / MARC MARCOS

Durant la fugida el cotxe dels Mossos s'ha accidentat al carrer Concepció. Això ha permès als lladres fugir del lloc. Els dos agents han estat traslladats amb ferides lleus a l'Hospital de Figueres d'on han estat donats d'alta.

Llancen els telèfons

Mentre fugien, els lladres han llançat per la finestra del vehicle diversos mòbils que una segona patrulla dels Mossos d'Esquadra que s'havia adreçat al lloc ha pogut recuperar.

La Guàrdia Urbana de Figueres s'ha desplaçat fins al lloc per atendre la patrulla accidentada.

Els Mossos tenen una oberta una investigació per intentar detenir els autors del robatori.

Subscriu-te per seguir llegint