Roses amplia el servei de socorrisme a les platges fins al 26 de setembre

És una reivindicació que la ciutadania i el sector turístic fa anys que reclamen

Està actiu des de les 10.30 fins a les 17.30 hores

Roses amplia el servei de socorrisme a les platges fins al 26 de setembre.

Roses amplia el servei de socorrisme a les platges fins al 26 de setembre. / ACN

Emporda.info

L’Ajuntament de Roses ha decidit ampliar el servei de salvament i socorrisme a les platges fins al 26 de setembre. La decisió s’emmarca en el fet que en els ultims anys s’està allargant la temporada de bany per les bones temperatures i, d’aquesta manera, es garanteix la seguretat dels usuaris de les platges. El servei estarà actiu des de les 10.30 del matí fins a les 17.30 hores.

L’adaptació del servei també s’aplicarà de cares a l’inici de la temporada de l’any que ve. L’ajuntament vol posar-lo el marxa la primera setmana de juny i no a partir de Sant Joan com es feia fins ara. El servei disposarà durant el període d’ampliació d’una plantilla de 18 treballadors -16 socorristes, una coordinadora i un patró d’embarcació- distribuïts en vuit torres a les platges de Salatar, El Rastrell, La Nova, La Punta, Canyelles Petites, Almadrava i Santa Margarida. 

Val a dir que l’ampliació del període del servei de vigilància a les platges és una reivindicació que la ciutadania i el sector turístic fa anys que reclamen. "Per primer cop, aquesta ampliació serà possible gràcies a la modificació del contracte que hem pogut acordar amb l’empresa que presta el servei. L’objectiu és posar en valor les nostres platges mantenint la seva qualitat i seguretat durant un període en què Roses compta encara amb gran quantitat de banyistes. Ens adaptem així a les necessitats canviants fruit de l’ampliació de la temporada que es ve produint al municipi des de fa anys", conclou el regidor de Medi Ambient i Platges, Lluís Espada.