Segueix-nos a les xarxes socials:

Nit tropical a bona part de les comarques gironines

S'han superat els 20ºC en moltes estacions i a Darnius per exemple s'han arribat als 24,2ºC

Avui la calor tornarà a ser intensa però les màximes rondaran els 40ºC

En alguns punts del Pirineu poden produir-se tempestes durant la tarda

Nit tropical a bona part de les comarques gironinesMARC MARTÍ

El pic de calor d'ahir ha tingut continuïtat durant la nit i matinada en molts punts de Girona que han viscut una nit tropical. És a dir, la mínima ha superat els 20 graus.

Una mostra d'això són els 24,2ºC que s'han assolit al pantà de Darnius - Boadella, els 24,1ºC registrats a Roses o els 23,6ºC de Portbou. Aquesta situació s'ha repetit a bona part de la província, amb l'excepció del Ripollès i la Cerdanya.

Les dades del Servei Meteorològic de Girona mostren també que la ciutat de Girona ha tingut una nit d'insomni amb 21,3ºC així com en altres punts de l'interior, com a Vilobí d'Onyar que han tingut una mínima de 22,7ºC. La major part de la província es trobava en alerta meteorològica per calor nocturna.

El mapa de la temperatura mínima i la nit tropical

Durant el dia d'avui, la calor encara serà intensa, però segons el Meteocat, no es preveuen rècords de temperatura com els registrats ahir. Es van registrar més de 45ºC a Figueres, Darnius o Navata. Aquest dimecres els valors es mouran al voltant dels 40ºC.

Hi ha una zona, però on refrescarà una mica: el Pirineu. En aquesta zona muntanyosa està previst que durant la tarda hi puguin haver tempestes.

En aquest vídeo es pot veure la previsió per avui:

Prem per veure més contingut per a tu