El Port de la Selva

Cervera i Ferrer, tàndem electoral al Port de la Selva

L’actual alcalde preveu cedir protagonisme a la primera tinent d’alcalde, si tornen a governar

Ferrer i Cervera amb Martínez i Lanero.

Ferrer i Cervera amb Martínez i Lanero. / Junts

Emporda.info

L’actual alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, i la primera tinent d’alcalde, Lídia Ferrer, faran tàndem en la candidatura que Junts presentarà al municipi les pròximes eleccions. Així ho han explicat en l’acte que ha tingut lloc aquest diumenge al matí a l’Espai Port, en el decurs del qual es van desgranar les línies mestres del projecte del partit al municipi per al pròxim mandat.

Cervera, alcalde des de 2011, ha explicat que «compartir lideratge amb la Lídia Ferrer té com a objectiu sumar noves mirades, maneres de fer i de treballar», entenent que la que ha estat primera tinent d’alcalde aquests darrers quatre anys prendrà un protagonisme més gran quan avanci el mandat. «Treballem conjuntament des de fa temps, en fem un balanç molt bo pel que té d’enriquidor i ens emplacem a seguir-ho fent en els propers temps», ha afegit Cervera.

A l’acte, hi ha assistit la presidenta de Junts a l’Alt Empordà, Míriam Lanero, i la presidenta del Consell Comarcal, alcaldessa de la Jonquera i membre de l’executiva del partit a la Vegueria, Sònia Martínez Juli.