Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La gran bossa d’aparcament gratuït del sector nord de Figueres

Diversos solars edificables són ocupats per vehicles durant qualsevol època de l’any

La gran bossa d’aparcament gratuït del sector nord de FigueresVíctor Subirós

El Parc de les Aigües està plenament consolidat com a gran bossa d’aparcament lliure gratuït situat a prop del centre comercial. Cada dia és utilitzat per centenars de treballadors que tenen la seva feina en diversos punts de la ciutat, a més a més dels veïns dels diversos barris que l’envolten i que, en molts casos, van ser concebuts sense gaires espais oberts i amb poques places d’aparcament en els edificis privats.

L’existència de pàrquings públics ben condicionats es materialitza en el rec Arnau i en els solars a tocar la plaça Lluís Companys. Tanmateix, també hi ha parcel·les edificables que avui serveixen d’aparcament a la vora del barri de l’Horta Capallera i en el cor del Parc de les Aigües. Temps enrere, el gran solar de l’avinguda de Perpinyà també va funcionar com a punt estratègic llogat per l’Ajuntament a l’Incasòl, però va caldre tancar-lo un cop l’organisme de la Generalitat va vendre els terrenys a una empresa privada.

Cal afegir que aquesta zona de la ciutat també rep els turistes i visitants que arriben a Figueres en qualsevol època de l’any. Un simple cop d’ull als carrers i esplanades del Parc de les Aigües permet detectar que en un futur no gens llunyà, quan es comencin a urbanitzar les finques edificables, es pot generar una necessitat d’espai públic d’aparcament que avui és majoritàriament provisional.

Prem per veure més contingut per a tu