Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

El contenidor especial Terra promou el reciclatge de plàstics al Passeig d'Empuriabrava

La campanya s’afegeix a la de potenciar la bossa multiús en els mercats municipals castellonins

El contenidor especial Terra promou el reciclatge de plàstics al Passeig d'EmpuriabravaSanti Coll

Amb motiu de la campanya comarcal «Evoluciona Ja!», vinculada a la potenciació del reciclatge actiu de deixalles, sobretot de plàstic, el passat divendres es va instal·lar un contenidor Terra al Passeig Marítim d’Empuriabrava. La seva funció és pedagògica i estarà disponible en aquest emplaçament durant tota la setmana per dipositar-hi envasos de plàstic. Coincidit amb aquesta campanya de sensibilització ambiental, el dissabte a la tarda, el grup Agitart va oferir un espectacle de dansa relacionat amb la proposta divulgativa.

«Evoluciona Ja!», pretén fer un crit a la reflexió i un canvi de conducta urgent d’hàbits de consum de la gent la qual pot generar canvis en el mercat i en el medi.

Amb aquesta acció es lliuraran una bossa especial a les cinquanta primeres persones que hagin publicat una fotografia amb el contenidor Terra, utilitzant el hashtag #EvolucionaJa i etiquetant l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Aquesta campanya s’afegeix a la que promou el consistori castelloní amb el lema «Si vas al mercat, porta la bossa», per a eliminar l’ús del plàstic a les parades comercials dels diferents mercats de la localitat.

Prem per veure més contingut per a tu