Amb motiu de la campanya comarcal «Evoluciona Ja!», vinculada a la potenciació del reciclatge actiu de deixalles, sobretot de plàstic, el passat divendres es va instal·lar un contenidor Terra al Passeig Marítim d’Empuriabrava. La seva funció és pedagògica i estarà disponible en aquest emplaçament durant tota la setmana per dipositar-hi envasos de plàstic. Coincidit amb aquesta campanya de sensibilització ambiental, el dissabte a la tarda, el grup Agitart va oferir un espectacle de dansa relacionat amb la proposta divulgativa.

«Evoluciona Ja!», pretén fer un crit a la reflexió i un canvi de conducta urgent d’hàbits de consum de la gent la qual pot generar canvis en el mercat i en el medi.

Amb aquesta acció es lliuraran una bossa especial a les cinquanta primeres persones que hagin publicat una fotografia amb el contenidor Terra, utilitzant el hashtag #EvolucionaJa i etiquetant l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Aquesta campanya s’afegeix a la que promou el consistori castelloní amb el lema «Si vas al mercat, porta la bossa», per a eliminar l’ús del plàstic a les parades comercials dels diferents mercats de la localitat.