Segueix-nos a les xarxes socials:

L'empresa pirotècnica demana disculpes per la suspensió del castell de focs de la revetlla de Roses

Es farà càrrec d'un llançament especial la nit de Cap d'Any

L'empresa pirotècnica demana disculpes per la suspensió del castell de focs de la revetlla de RosesAjuntament

L’empresa que va guanyar el concurs públic per a l’organització del castell de focs de la revetlla de Sant Joan a Roses, Pirotècnia Igual, s'ha disculpat i ha assumit la responsabilitat per l’anul·lació de l'activitat. El director general de l'empresa, Patxi Igual, ha comparegut avui en un acte públic per a explicar les circumstàncies de la suspensió. Ho ha fet en el saló de plens de la Casa de la Vila al costat de l’alcalde, Joan Plana, i el regidor de Cultura, Èric Ibañez.

Igual ha assegurat que “en trenta anys no ens havia passat mai un cas semblant, excepte en una pedregada a Igualada. Des de fa deu anys estrem disparant els focs amb sistemes digitals. Són sistemes molt sensibles que poden curtcircuitar-se amb l’aigua salada. No vam preveure, per culpa nostra, que l’aigua arribaria i que ompliria els mòduls”, els quals van quedar afectats per l'onatge i que s’havien instal·lat a la bocana de la riera Ginjolers. El problema tècnic va impedir el llançament del castell de focs.

L’Àrea de Cultura ha buscat una alternativa i organitzarà un castell de focs artificials per Cap d’Any, a càrrec de la mateixa empresa, i que s’acompanyarà d’una festa que organitzarà l’Ajuntament per a potenciar aquesta data assenyalada, segons han informat els responsables municipals. Roses també té programat un castell de focs per la festa del 15 d'agost.

Prem per veure més contingut per a tu