La primera edició del concurs musical 'Semitò' s'estrena a Figueres el dia de Sant Jordi. Des de l'organització de Zitzània, la proposta és que diferents músics i artistes de l'Empordà s'animin a tocar una o diverses cançons (fins a un màxim de tres) a la plaça Josep Pla de Figueres, a partir de les quatre i fins a les sis de la tarda, el 23 d'abril.

El format de les propostes musicals pot ser en acústic o bé amb base instrumental. Les cançons han de ser en català i no cal que siguin inèdites, sinó que poden haver estat prèviament enregistrades. Com que és un concurs, el que es valorarà serà la lletra, la composició, la melodia i l'originalitat.

Zitzània tanca inscripcions el dijous 21 d'abril a les 23:59 h, i aquells que vulguin participar-hi han d'enviar al correu de l'organització el nom, el títol de la cançó (o de les cançons), la procedència i els requeriments tècnics (si se'n necessiten).

El premi és un val de 50 € a bescanviar per material musical a qualsevol dels establiments del Grup Vivaldi Girona - Figueres.