Tornen les cues quilomètriques a l'autopista AP-7 al seu pas per l'Alt Empordà.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) han fet aquest matí i fins al migdia un control a l'altura de Garrigàs dedicat a transportistes i genera retencions. Unes cues que arriben als quatre quilòmetres en sentit Girona.

El motiu és sobretot perquè només hi havia només un dels tres carrils oberts al trànsit, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Aquest control a més se suma amb l'alta mobilitat que hi ha en aquesta carretera després de l'alliberament dels peatges aquest estiu.

El control d'avui ha començat cap a les 10 del matí i ha acabat cap a la una. Ha afectat sobretot als camions que circulaven per l'autopista.

L'últim control es va fer dimecres passat i va finalitzar amb la inspecció de 53 tràilerstres dels quals van acabar immobilitzats per diferents irregularitats.

Entre aquests, n’hi havia un de dedicat al transport de porcs. A banda, la policia va aixecar 20 denúncies de diversa tipologia. Concretament, 15 per incompliments de la Legislació referent al transport de Transports i cinc més, referents a incompliments del Reglament General de circulació. També van practicar proves de detecció de drogues i alcohol i totes elles van donar negatiu.