Aquest dijous, 17 de febrer, un cop acabades les obres de reforma del carrer Fages de Climent de Figueres, s'ha reobert al trànsit de vehicles el vial que connecta l'avinguda Salvador Dalí amb tot el sector del col·legi Joaquim Cusí. Aquesta reobertura ha sigut provisional, ja que a la tarda s'ha tornat a tancar al trànsit.

Després d'haver estat obert, els operaris, aquest mateix dijous, han tornat a barrar el pas del carrer SANTI COLL

La inversió municipal forma part del projecte Camins escolars segurs i ha servit per a renovar la cruïlla d'entrada des d'antiga Nacional-II amb l'ampliació de la vorera i la creació d'un nou tram del carril bici, una bona part del qual transita per sobre de la vorera del passeig. El projecte també ha comportat l'eliminació del sentit de sortida del trànsit, amb la qual cosa el carrer ha perdut la doble direcció que tenia des de la seva creació. Els aparcaments laterals del costat de la plaça Josep Pallach han passat a ser de bateria.

Aquest vial és una de les artèries paral·leles de l'avinguda Salvador Dalí més utilitzades per entrar i sortir del sector oest de la ciutat, per la presència de nombrosos equipaments escolars, superfícies comercials i veïnatge amb Vilafant. També era, fins ara, el punt de sortida dels autobusos de transport escolar, que han hagut de buscar un camí alternatiu.