Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

L’Ajuntament de l'Escala posa al dia l’edifici del CER amb diverses obres de millora

L’empresa adjudicatària del projecte pintarà la façana, millorarà tancaments i canviarà l’enllumenat

L’Ajuntament de l'Escala posa al dia l’edifici del CER amb diverses obres de milloraBasili Gironès

L’Ajuntament de l’Escala invertirà uns 80 mil euros en la rehabilitació de l’edifici del Centre Esportiu i Recreatiu (CER) Xavier Vilanova, una intervenció senzilla, però demanada sobretot per les seccions que utilitzen els diferents espais setmanalment. A part de la façana i les obertures, també hi ha una partida per millorar el mobiliari i l’enllumenat. El president del CER, Raül Centeno, afirma que per al Centre, aquesta actuació municipal «és molt important perquè hi havia algunes obertures i alguna llum que no estaven en bones condicions. A part –afegeix–, amb la rehabilitació de la façana i el pati es farà una millora estètica».

També es faran reparacions a l’interior de l’edifici, «fet que permetrà realitzar més còmodament les activitats», manifesta el màxim representant del CER. Amb tot plegat, es donarà un toc de rejoveniment a l’edifici. «Des de la junta, vull donar les gràcies a l’Ajuntament per aquesta adequació tan necessària», reconeix l’actual president de l’entitat.

La idea del govern municipal és començar els treballs a principis d’aquest mes de febrer, perquè ja hi ha l’empresa adjudicada per portar a terme les millores.

El CER és una entitat recreativa i cultural arrelada a l’Escala que promociona activitats molt diverses a través de les seves seccions. Promou i organitza molts tallers i activitats culturals i recreatives a la vila de l’Escala, com ara cinema al carrer, concurs de dibuix infantil, castanyes a la platja, quina de Nadal, entre altres activitats. A més, ofereix un ventall molt ampli de seccions: tennis taula, fotografia, escacs, muntanya i molt més.

Els socis poden accedir a qualsevol activitat que es faci al centre a un preu preferencial. També tenen descomptes en diversos establiments de l’Escala.

Prem per veure més contingut per a tu