L’Ajuntament de Roses ha decidit commemorar per primera vegada la Diada de Catalunya amb una lectura del manifest i una actuació musical. Les activitats previstes es faran a la plaça Catalunya.

Per primera vegada a la història del municipi rosinc, l’Ajuntament ha decidit organitzar activitats de commemoració per la jornada històrica. Aquestes tindran lloc aquest dissabte 11, a la plaça Catalunya a partir de les 10 del matí.

L’acte comptarà amb una actuació musical de Cardona de Amores, amb la participació de l’entitat Cabirols de Roses –que cada any realitzen una pujada al Pic de l’Àliga i que enguany han suspès a causa de la pandèmia –, i la lectura del manifest de la Diada per part de les entitats municipalistes de Catalunya. Les activitats es clausuraran amb un parlament a càrrec de l’alcalde, Joan Plana.

La jornada culminarà amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. Es farà a les 22 h a la plaça Frederic Rahola i per assistir-hi cal fer reserva prèvia gratuïta a www.rosescultura.cat o al Teatre (dijous i divendres de 12 a 14 h).