L'Agència de l'Habitatge de Catalunya, ha obert la convocatòria ordinària d'ajuts al pagament del lloguer per a aquest any 2021 i n'ha modificat les bases reguladores per adaptar-se a la realitat actual del mercat.

La voluntat és continuar donant resposta a les famílies que necessiten els ajuts per poder seguir vivint en el seu habitatge de manera habitual i continuada. La línia d'ajuts que s'ha publicat aquest està pensada per a les persones que no es troben en situació de vulnerabilitat imminent, però que s'hi podrien veure abocades si no compten amb una ajuda per a les despeses del lloguer del seu habitatge habitual.

Per tal de fer-ne la tramitació podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç. Tot i que es recomana portar a terme la sol·licitud de forma telemàtica, des de l'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, s'ofereix acompanyament per fer la tramitació de les subvencions. Per tal de fer ús d'aquest servei de forma presencial, cal demanar cita prèvia al telèfon 972 455 132. El suport de tramitació estarà actiu a partir del 5 de maig i fins al 06 de juny al Casal Cívic Alberes (Centre Emprèn).