20 de abril de 2021
20.04.2021
L'Empordà
Peralada

Cellers de la DO Empordà fan una marató de vins a Peralada a favor d'Oncolliga

L'activitat se celebra dissabte, 24 d'abril, des de les 10 del matí fins a les 8 de vespre, al Claustre romànic de Sant Domènec, dins del Vívid

19.04.2021 | 19:39
Josep Miquel Guasch és el promotor de la Marató de vins

El sommelier Josep Miquel Guasch i l'Ajuntament de Peralada organitzen, el dissabte 24 d'abril, una marató de tastos de vins al Claustre romànic de Sant Domènec, una activitat que anirà a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. La proposta durarà fins a deu hores, amb la participació de deu cellers de la Ruta del Vi DO Empordà i s'emmarca dins de la programació del festival Vívid, que s'està celebrant durant aquest mes d'abril.

Els mateixos elaboradors de cada celler participant presentaran els seus vins en sessions d'una hora de durada cadascun d'ells. L'impulsor de la iniciativa, Josep Miquel Guasch, ha destacat que tenia moltes ganes d'organitzar alguna activitat benèfica relacionada amb la seva passió, que és el món del vi, i que contribuís «a fer territori». «Volia unir els vins del territori, els nostres vins de l'Empordà, amb una activitat solidària a favor d'una entitat tan del territori com és l'Oncolliga», ha explicat Guasch.

Cada tast que es faci tindrà una capacitat màxima de deu persones i els tiquets es poden adquirir en línia (www.oncolliga.cat). Els beneficis de l'activitat es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona, perquè pugui seguir endavant amb la seva tasca d'ajuda als malalts de càncer.

Els horaris dels tastos programat per a la marató seran els següents: de 10 a 11 h, Masia Serra (Cantallops); d'11 a 12 h, Vinyes d'Olivardots (Capmany); de12 a 13 h, Pere Guardiola (Capmany); de 13 a 14 h, Mas Llunes (Garriguella); de14 a 15 h, Peralada; de 15 a 16 h, Espelt (Vilajuïga); de16 a 17 h, Cooperativa Garriguella; de17 a 18 h, La Vinyeta (Mollet); de18 a 19 h, Martí Fabra; i de 19 a 20 h, Pujol Cargol (Masarac).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent