30 de març de 2021
30.03.2021
L'Empordà
Roses

El Pla de reactivació econòmica s'interessa pel sector nàutic de Roses

L'objectiu és potenciar activitats econòmiques del territori i conèixer l'estat del sector

29.03.2021 | 18:21
Activitat nàutica al port de Roses

A partir del mes d'abril, les empreses del sector nàutic de Roses tindran visites per conèixer de primera mà la situació del sector, així com les seves necessitats de personal i formatives. L'acció forma part del Pla de reactivació socioeconòmica de l'Alt Empordà, que té per objectiu potenciar activitats econòmiques estratègiques del territori.

La finalitat de les visites és obtenir un balanç de la situació actual del sector en matèries de personal i formació, que permeti determinar les seves necessitats per a poder elaborar accions concretes i prioritàries en aquestes matèries, així com donar a conèixer els serveis que ofereix l'Àrea de Promoció Econòmica.

Les visites es concertaran mitjançant trucades telefòniques o via correu electrònic i es preveu contactar amb una trentena d'empreses del sector.

Aquesta acció s'emmarca dins del Pla estratègic de desenvolupament econòmic local de l'Alt Empordà 2020-25, promogut pel Consell Comarcal i compta amb la participació dels ajuntaments de Roses, Figueres, la Jonquera, Llançà, Vilafant, l'Escala, Castelló d'Empúries i Vilamalla, el Consorci Salines-Bassegoda, l'Associació Empordà Turisme i el servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

A més de l'àmbit del sector de la nàutica, aquest estudi de necessitats formatives i professionals a l'Alt Empordà s'està duent a terme amb altres sectors estratègics, com poden ser la indústria i les noves tecnologies. L'objectiu principal d'aquesta acció és el de potenciar activitats econòmiques d'alt valor afegit per al territori i que ofereixen llocs de treball de qualitat a la població més propera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent