26 de març de 2021
26.03.2021
L'Empordà
Coronavirus

L'ABS l'Escala convoca a majors de 79 anys a la sala polivalent per vacunar-los

Entre dimarts i dimecres es posaran 300 primeres dosis del vaccí de Pfizer a qui s'ha trucat prèviament

26.03.2021 | 13:18
Campanya de vacunació contra la grip a la sala polivalent de l'Escala

Dimarts i dimecres de la setmana que ve la sala polivalent de l'Escala acollirà un dispositiu de l'Àrea Bàsica de Salut per administrar 300 primeres dosis de la vacuna de Pfizer contra la Covid-19 a persones majors de 79 anys residents al municipi. Els usuaris han estat convocats i citats prèviament mitjançant una trucada telefònica.

Aquesta actuació de l'ABS complementa la campanya de vacunació que ja s'ha anat fent aquests dies al CAP i als consultoris locals dels col·lectius inclosos en el grup quatre: grans dependents de grau III, II i I, pacients en Programa d'Atenció Domiciliària, cuidadors principals i majors de 79 anys.

L'horari de vacunació a la sala polivalent serà de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h. És imprescindible que els usuaris portin la Targeta Sanitària i que respectin en tot moment les mesures de prevenció: ús correcte de la mascareta, higiene freqüent de mans i manteniment de la distància de seguretat.

La primera experiència de vacunació massiva poblacional a l'ABS l'Escala es va dur a terme la tardor passada en la campanya de la grip. En aquell moment també es va muntar un dispositiu a la sala polivalent municipal per administrar la vacuna contra la grip, però el funcionament va ser diferent ja que no calia cita prèvia. En els sis dies que va estar operatiu va arribar a 941 persones de l'Escala. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent