23 de març de 2021
23.03.2021
L'Empordà
Roses

Adrià Giner fa una xerrada sobre emprenedoria a joves d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

Promouen l'acte el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, l'Ajuntament de Figueres i el Fons Social Europeu

22.03.2021 | 19:11
Adrià Giner

El rosinc Adrià Giner pronuncia una conferència, aquest dijous, dia 25, sobre emprenedoria, per a estudiants d'ESO i de cicles formatius i batxillerat de l'Alt Empordà. La xerrada és telemàtica, comença a les 11 del matí, i la promouen el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, l'Ajuntament de Figueres i el Fons Social Europeu.

Als 18 anys –ara en té 26– va marxar a viure a Singapur, una vivència clau per a ell, i en tornar va començar a emprendre diferents projectes. Actualment, lidera tres empreses: Ekko Wc, dedicada al lloguer i venda de cabines sanitàries ecològiques; Serigrafix, negoci especialitzat en l'estampació i disseny de roba personalitzada, i La Platea, una plataforma de difusió cultural i oci a través d'estovalles de restaurant. Aquesta trajectòria l'ha portat a ser guardonat amb el Primer Premi Emprenedor de l'Alt Empordà 2018 i el Primer premi Emprenedor de Girona 2019.

 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent