23 de febrer de 2021
23.02.2021
L'Empordà
La Jonquera

Els policies de la Jonquera aprenen com s'han de defensar d'un atac

Trenta-tres agents han participat en un curs tàctic de protecció personal que ha organitzat la Policia Local de la Jonquera

22.02.2021 | 19:18
Les sessions formatives s'han impartit al pavelló municipal de la Jonquera

La Policia Local de la Jonquera ha organitzat un curs tàctic sobre tècniques defensives davant d'un atac amb una arma blanca. El cap d'aquest cos policial, el sergent en cap Alonso Caballero, explica que aquesta formació és molt necessària per als agents.

En les sessions, que s'han desenvolupat en el pavelló municipal de la Jonquera, els participants han pogut aprendre tècniques de protecció en el supòsit que estiguin rebent un atac, i també han conegut quines són les tàctiques més efectives per repel·lir, ells mateixos, un atac amb arma blanca.

Pèrit judicial en l'ús de la força

Alonso Caballero es felicita de l'èxit d'aquesta convocatòria, tenint en compte que s'han format trenta-tres agents, entre policies locals i mossos d'esquadra. «Inicialment, s'havien inscrit prop de setanta agents, però per motius de seguretat es va haver d'acotar l'aforament a trenta-tres participants», ha explicat el sergent en cap de la Policia Local de la Jonquera, el qual també ha afegit que la sessió s'ha impartit prenent totes les mesures de seguretat per poder evitar qualsevol contagi de Covid-19. L'instructor d'aquest curs tàctic ha estat un especialista pèrit judicial en l'ús de la força.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent