26 de gener de 2021
26.01.2021
L'Empordŕ
Figueres

Figueres reprčn les obres de les pistes de pŕdel sobre l'aparcament de l'Hospital

Aquest projecte facilitarŕ l'ordenació de la zona esportiva de la ciutat

26.01.2021 | 10:55
Les obres duraran quatre mesos i tenen un cost de 350.779 euros.

L'Ajuntament de Figueres reprèn les obres de tres pistes de pàdel i urbanització de la coberta i de l'entorn de l'aparcament concessionat en el complex esportiu municipal entre el Parc Bosc i el castell de Figueres, entre l'Hospital i l'estadi municipal Albert Gurt, que estaven aturades des de feia anys.

Les obres, tindran una durada de quatre mesos i suposa una inversió de 350.779 euros.

El projecte preveu, a més, dotar el conjunt de la zona de les tres pistes de pàdel i nous accessos des del carrer Glòria Compte a la confluència amb l'Avinguda Olímpia. Alhora es recuperaran espais com a zones verdes enjardinades, que actualment no tenen cap ús.

El nou projecte acabarà de completar l'anella del complex esportiu municipal situat en aquesta zona: estadi Albert Gurt, els dos pavellons esportius, les dues piscines, pistes de tennis, frontó i de bàsquet i parc de salut.

El regidor d'Esports, César Barrenechea, explica que "després de molts anys aturades, posem fil a l'agulla per desencallar aquest projecte, que permetrà relligar tota la zona esportiva, i que hi hagi una connexió entre pistes de tennis, pàdel i frontó."

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent