01 de octubre de 2020
01.10.2020
L'Empordà
Figueres

El Consell Comarcal programa dues activitats per celebrar les jornades europees de patrimoni

Tindran lloc el proper dissabte 10 d'octubre a Figueres i Peralada

01.10.2020 | 10:38
Consulta totes les activitats programades i fes la reserva prèvia

Les Jornades Europees del Patrimoni, en les quals Catalunya pren part des de la seva creació l'any 1991, són cada tardor un bon instrument per descobrir i viure el patrimoni cultural. Cada any apleguen prop de 350 activitats entre rutes, visites guiades, exposicions, concerts, espectacles i d'altres, i compten amb la participació de gairebé 200 municipis. El Consell Comarcal de l'Alt Empordà hi participa des de 1994, organitzant visites guiades amb un complement musical, totes elles gratuïtes.

El dissabte 10 d'octubre es realitzaran dues visites guiades, la primera d'elles es realitza a l'església de Sant Pere de Figueres. El punt de trobada serà a l'entrada del temple a les deu del matí i es realitzarà una visita guiada fins a les onze. Tot seguit la Jove Orquestra de Figueres oferirà un concert. El consell organitza un acte similar a Peralada a les quatre de la tarda. Els assistents visitaran la Peralada medieval i, en acabat, s'oferirà un concert.

Ambdues activitats necessiten reserva prèvia al telèfon 972514355 o al correu electrònic: cultura@altemporda.cat

Les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l'objectiu principal d'estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Per tal de divulgar les activitats que es realitzen, la Generalitat ha activat el web http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020 per consultar totes les activitats programades, divuit a l'Alt Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent