29 de setembre de 2020
29.09.2020
L'Empordà
Gastronomia

El lliurament de premis als millors vins de la 13a Guia de Vins de Catalunya estrena nou format digital

Els guanyadors de l'edició es presentaran progressivament en petites càpsules audiovisuals

29.09.2020 | 16:50
Una vinya alempordanesa.

El lliurament de premis als millors vins de la 13a Guia de Vins de Catalunya estrena un nou format digital. La guia premiarà, un any més, els vins més ben puntuats, valorats i tastats a cegues per l'equip, però apostant per un format digital en què s'aniran presentant els guanyadors de l'edició progressivament en petites càpsules audiovisuals produïdes per Enoturista. Així mateix, els guardonats de La Guia de Vins de Catalunya 2021 s'aniran desvetllant durant les properes setmanes, donant el tret de sortida al Lliurament de Premis amb un vídeo introductori que sortirà publicat aquest dimecres i on es concretaran tots els detalls d'aquest nou format.

La festa de presentació de la 13a edició de la Guia de Vins de Catalunya es reinventa enguany per garantir les normes de seguretat i higiene dictades per fer front a la crisi sanitària de la covid-19 i assegurar el benestar dels professionals. En aquest sentit, la primera novetat respecte a altres anys és "el lliurament de premis als millors vins de La Guia de Vins de Catalunya 2021, que any rere any se celebrava a l'inici de la jornada i que enguany s'ha desvinculat de la festa de presentació".

El format digital, han explicat els organitzadors, assegura la continuïtat d'uns premis representatius del sector que posen en valor la qualitat i la diversitat dels vins catalans, a més de garantir les mesures de seguretat per fer front a la crisi sanitària actual. Per altra banda, aquest nou format permet accedir al contingut de manera immediata, en qualsevol moment i des dels diferents dispositius electrònics, donant així la possibilitat a tots els usuaris de conèixer de primera mà els guanyadors de l'edició.

La Guia de Vins de Catalunya 2021 sortirà publicada el proper 15 d'octubre i es podrà adquirir tant en format paper com en digital.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent