La setmana passada es van iniciar les obres per convertir la plaça del Ramal de Llers, que es troba just a davant de la Societat Unió Brullersenca, «en una plaça», segons explica l'alcalde de Llers, Carles Fortiana, el qual manifesta que «ben aviat, podrem gaudir d'aquesta plaça, un espai renovat, ordenat i per a vianants al centre del poble».

Els treballs de reforma d'aquesta antiga plaça tindran una durada d'entre cinc i sis mesos, segons els càlculs del projecte, de manera que es perdrà una bona part d'aparcament en el transcurs d'aquest període. Fortiana ha sortit al pas de l'ús que en feien els veïns i visitants del municipi per assegurar, tot seguit, que «teniu, però, molts aparcaments propers per accedir als serveis i restaurants de Llers».

Integrar la plaça

L'objectiu que té el consistori llersenc és integrar aquesta plaça en el teixit social i comercial i, alhora, millorar la imatge que es dona passant des de la carrera que connecta els municipis dels voltants, anant i venint des de la ciutat de Figueres.

La plaça del Ramal ha sigut a Llers des de temps immemorial, tal com s'encarrega d'afirmar el mateix alcalde i, ara, han pres la decisió de fer-li un rentat de cara per tal d'integrar-la a la zona on es troba, dotant-la d'altres serveis per als veïns.