El Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els ajuntaments de Figueres, Castelló d'Empúries, l'Escala, la Jonquera, Llançà i Roses, juntament amb les associacions de comerç de la comarca, preparen una campanya de dinamització comercial per donar més visibilitat als comerços i les empreses productores artesanals, en un context de crisi com el que ha provocat l'emergència sanitària de la Covid-19. El projecte en xarxa es denomina «L'Empordà als aparadors».

Aquesta campanya començarà el mes de novembre i posarà el focus en la creació d'aparadors singulars dels establiments comercials de la comarca. Es farà a partir de la col·locació de productes de proximitat en espais on no seria habitual veure'ls, acompanyats d'imatges del territori. Si les condicions de mobilitat ho permeten, s'organitzaran activitats dins les botigues, com tastos o demostracions. La campanya es troba, ara mateix, en període de recepció d'inscripcions.

Poden participar en aquesta proposta promocional tots els establiments comercials amb local a peu de carrer de la comarca de l'Alt Empordà i els artesans, alimentaris o no, de l'Alt i el Baix Empordà.