Les obres de reforma del carrer del Mar de Sant Pere Pescador han arribat a la seva fi, els darrers dies, amb la instal·lació del mobiliari urbà. L'alcalde santperenc, Agustí Badosa, explica que «hem pogut fer aquesta obra en ple confinament i ha anat bé poder-hi tornar a circular». Aquest vial és un dels més importants del municipi, ja que travessa des de la carretera de Castelló d'Empúries fins al pont del riu Fluvià i porta a les platges i la zona de càmpings.

D'altra banda, el consistori santperenc es mostra satisfet per la decisió presa de tancar l'accés a la platja del municipi durant la revetlla de Sant Joan. «Vam tancar la platja per evitar l'incivisme», assegura Badosa, tenint en compte els problemes puntuals en què s'havien trobat alguns anys.

L'Ajuntament santperenc havia fet una campanya digital per tal de demanar als veïns del municipi que mantinguessin tota la precaució amb motiu de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere, que se celebrava diumenge passat. El consistori expressa la seva satisfacció per l'absència de problemàtiques en aquest sentit.