Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Els comerciants de Castelló publiquen el seu primer vídeo promocional

Aquest diumenge la Fira mercat de Broncaters celebra un any

Els comerciants de Castelló publiquen el seu primer vídeo promocionalEMPORDÀ

L' Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava ha publicat el seu primer vídeo promocional per "reconèixer l'esforç i dedicació" dels establiments del municipi.

Carla Güibas, presidenta de l'Associació explica que l'objectiu del primer vídeo presentat per l'entitat és "donar a conèixer la riquesa que tenim com a municipi, pel que fa a la part comercial i empresarial, on s'hi suma la part cultural i la part del parc natural, Empuriabrava amb els canals i platges. El nostre municipi es situa amb un referent". L'acció promocional vol "arribar a tothom, tant qui viu al mateix municipi, els dels pobles veïns com a la gent que ve de turisme", explica la presidenta.

L'autor de l'audiovisual és el director castelloní Sergi Arnau, que ha comptat amb la col·laboració de Gerard Ripoll per la música i el conegut actor de doblatge Joan Massotkleiner, per la veu on off

La presentació d'aquest vídeo coincideix també amb la publicació de descomptes "encadenats", i és que l'entitat castellonina està de celebració: La setmana passada assolien la xifra de 100 associats.

Retorn de la Fira mercat de brocanters

Aquest pròxim diumenge, 5 de juliol, el mercat impulsat pels comerciants de Castelló torna a la Plaça Joan Alsina- Llotja de Castelló d'Empúries. Així, segons Güibas, després d'un any d'activitat, l'associació, dona la Fira mercat de Brocanters com a consolidada.

Prem per veure més contingut per a tu