L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i la regidora de Noves Tecnologies, Ester Marcos, s'han reunit aquest matí amb els alumnes de l'Institut Cendrassos guanyadors dels premis Wapps. Els han felicitat i han posat en valor la feina dels joves amb la creació de pàgines web solidàries.

Els alumnes Eric Moreno, Albert Reynés, Iker Ramajo i Eduard Sellas del Cicle formatiu de Grau mitjà d'informàtica (SMX) de l'Institut Cendrassos han estat els guanyadors de la creació de pàgines webs Wapps, amb la seva creació de Salutsegura.cat. La web recull una sèrie de consells sobre seguretat i salut dirigit especialment a la gent gran, i ha estat realitzada en col·laboració amb el Consorci de Salut de Catalunya i els Mossos d'Esquadra. El concurs, al qual s'havien presentat més de 3.300 webs.

Altres premis

Lladó ha posat en valor projectes com aquest, que va començar fa un parell d'anys, una iniciativa per donar valor i visibilitat a les pàgines web que creaven els alumnes del mòdul d'informàtica.

A través de l'AMPA també es premien altres projectes com El Dofí i Aigua de Figueres. La primera, la creació d'una pàgina web destinada a l'associació de lleure i la segona, una web destinada a la campanya Aigua de Figueres.