Roses ha anunciat la reobertura de serveis municipals amb motiu del pas a fase 3. A partir del dilluns 15 de juny, el municipi costaner recupera l'activitat a l'Oficina de Turisme, el CAR Jove, l'Oficina de Català i les Pistes d'Skate, Poliesportives i de Petanca.

El Castell de la Trinitat reobrirà les portes a partir del dissabte 20 de juny, amb l'horari habitual. I és que el recinte només obrirà caps de setmana i festius durant el mes de juny i espera recuperar l'activitat total a partir del juliol.

Per la seva banda, la Piscina Municipal estarà disponible per als usuaris a partir del dilluns 22 de juny, prolongant una setmana més respecte al pas a fase 3.

Aquestes novetats s'afegeixen als serveis del SAC, l'Arxiu, l'Àrea d'Acció Social i la Biblioteca, disponibles amb cita prèvia fins ara des de l'1 de juny, igual que la Ciutadella, Ca l'Anita, el Teatre Municipal o els Mercats en els seus respectius horaris, i l'accés a les platges rosinques.

Tanmateix, des del consistori mantenen l'obligatorietat d'accedir als equipaments municipals amb mascareta, l'ús del gel hidroalcohòlic i la distància interpersonal de seguretat.