12 de juny de 2020
12.06.2020
L'Empordà
Roses

Roses finalitza la renovació de graderies del Pavelló Poliesportiu i de l'Estadi Municipal

Al Pavelló ara hi ha 296 seients nous que substitueixen els anteriors, que eren del 1987

12.06.2020 | 12:09
Les noves grades del pavelló

Avui finalitzen a Roses els treballs de renovació de les graderies del Pavelló Poliesportiu Municipal, els quals han suposat el subministrament i instal·lació d'un total de 296 seients nous. Aquest projecte se suma a la substitució de seients duta a terme a l'Estadi Municipal el passat mes de febrer, on es van substituir 624 seients. L'Ajuntament de Roses prossegueix així el condicionament d'instal·lacions i equipaments esportius de la població, en aquesta ocasió millorant la confortabilitat i visibilitat del públic assistent als esdeveniments esportius.

L'actuació que finalitza avui ha suposat el subministrament i instal·lació al Pavelló Poliesportiu de 296 seients de polipropilè amb respatller, abatibles de forma automàtica, els quals substitueixen els anteriors que dataven del 1987, any de construcció de l'equipament. A més del deteriorament produït pel pas del temps, els seients presentaven també deficiències en matèria de seguretat, a causa de l'escàs espai de què disposaven les graderies per al pas de les persones.

El projecte que s'acaba d'executar, amb un cost de 35.842 €, oferirà a partir d'ara una major seguretat als espectadors, augmentant la seva confortabilitat gràcies a les noves graderies amb condicions ergonòmiques i de visibilitat correctes.

L'Estadi ha renovat els 624 seients

L'Estadi Municipal és l'altre equipament esportiu que ha vist renovades les seves grades recentment, on els seients dataven de l'any 1999 i estaven en un avançat estat de deteriorament. La substitució es va realitzar durant el passat mes de febrer i ha suposat la instal·lació d'un total de 498 seients nous de polipropilè amb respatller fixat a la grada i de 126 seients amb bancada fixada a terra per a la secció de llotges. El projecte ha comptat també amb el subministrament de 60 seients addicionals de recanvi, que permetran atendre les possibles eventualitats i substitucions que siguin necessàries. En aquest cas, la renovació ha comptat amb un pressupost de 21.410 €.

Ús esportiu destacat

Ambdós equipaments compten amb un elevat índex d'utilització, en el cas de l'Estadi acollint entrenaments i partits dels equips de futbol de la població que reuneixen un gran nombre de públic, mentre que al Pavelló s'hi desenvolupen gran quantitat d'activitats escolars, federades i de condicionament físic, també amb un elevat seguiment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent