Eliott Clergue, Oriol Bech i Alex Ramon, tres alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) de l'Institut Cendrassos de Figueres, van obtenir el premi de l'AMPA Cendrassos, pel projecte de creació d'un web de caire social.

Els tres alumnes de segon curs del Cicle formatiu de grau mitjà de SMX van desenvolupar una pàgina web pel centre de lleure El Dofí, de Figueres. Per la seva banda, l'entitat ha expressat que «estem encantats amb la pàgina web».

A més de dotar d'un nou espai web a l'entitat social, la proposta dels tres joves va obtenir un guardó dotat de 600 euros, 400 dels quals els han donat a l'Hospital de Figueres, per ajudar en la crisi de la Covid-19.

Més reconeixements

Eric Moreno, Iker Ramajo, Albert Reinés, Albert Ribas i Eduard Sellas, alumnes del Cicle formatiu de grau mitjà d'informàtica de l'Institut Cendrassos han estat guanyadors del concurs wapps.cat de la Fundació.cat, destinat als alumnes del territori de parla catalana. Els cinc de l'Empordà, com s'han fet nomenar, van presentar la web salutsegura.cat.