26 de març de 2020
26.03.2020
L'Empordà
Roses

Roses deixa de cobrar llar d'infants i transport escolar i retorna el 50% dels rebuts de març

L'Ajuntament està establint les mesures fiscals necessàries per fer front a la crisi

26.03.2020 | 13:00
La Llar d'Infants el Cavallet de Mar.

Els padrons dels rebuts corresponents a les llars d'infants municipals El Cavallet de Mar i El Franquet i a servei de transport escolar, deixen de cobrar-se a Roses fins a nou avís, de manera que ja no es girarà a les famílies el cobrament del mes d'abril. D'altra banda, s'ha acordat retornar d'ofici l'import corresponent al 50% dels rebuts del mes de març per aquests dos conceptes.

Aquest matí, el regidor d'Economia i Hisenda, Marc Danés, ha manifestat que "des de l'Ajuntament estem treballant en l'establiment de les mesures fiscals necessàries per fer front a l'actual situació provocada per la crisi sanitària pel Covid-19, que en molts casos comporta també importants greuges econòmics a les famílies". El tancament dels centres escolars des del passat 13 de març, ha motivat que el consistori hagi decidit anul·lar el cobrament de rebuts de llar d'infants municipal i transport escolar fins que es retorni a la normalitat.

Pel que fa als pagaments ja realitzats per les famílies durant el mes de març, s'ha acordat la devolució, d'ofici, del 50% de les quotes pagades. D'aquesta manera, sense necessitat que els usuaris facin cap tipus de sol·licitud ni tramitació, l'Ajuntament retornarà el 50% dels imports abonats. Aquestes devolucions es faran directament als comptes des d'on es van realitzar, a partir de la segona setmana d'abril.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent