26 de febrer de 2020
26.02.2020
Roses

La sala de fitness de la Piscina Municipal de Roses, millorada després del Carnaval

Han afegit dues escales giratòries, dues unitats de rem indoor i una unitat de SkiErg

26.02.2020 | 12:48
Les escales giratòries.

Durant els dies festius de Carnaval s'han desenvolupat a la Piscina Municipal de Roses diverses tasques de manteniment, entre les quals destaca la instal·lació de nou equipament a la sala de fitness-musculació. En total s'incorporen 5 aparells nous, que suposen una diversificació de les opcions d'entrenament, l'augment de les estacions de treball i una millor qualitat del servei.

Entre la nova maquinària instal·lada trobem 2 escales giratòries, versió evolucionada del graó stepper, que compten amb 8 esglaons que actuen com una escala mecànica i permeten dur a terme un treball cardiovascular i d'entrenament de la força de les cames.

S'han instal·lat també 2 unitats de rem indoor, amb els quals s'ofereix la possibilitat de dur a terme un exercici eficient, treballant tots els grups musculars principals (cames, tronc, tren superior) i millorant la condició física cardiovascular. El rem és un tipus d'activitat de baix impacte i apta per a totes les edats i capacitats. Es pot escollir entre remar suau o fort, llarg o curt.

Per últim, l'ampliació d'equipament fitness ha incorporat també una unitat SkiErg, una màquina que simula l'esquí nòrdic, permet desenvolupar la força i la resistència i ofereix una activitat de baix impacte i alt consum calòric.

Tots els nous aparells disposen de consoles per al monitoratge de l'activitat, mentre que el personal d'assessorament esportiu de la Piscina Municipal, ofereix tota la informació necessària sobre les característiques i el correcte ús dels mateixos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent