27 de gener de 2020
27.01.2020
Roses

Els joves de Roses es reuniran dissabte per compartir i debatre propostes

La Comissió Jove està formada una dotzena de nois i noies representatius del jovent rosinc

27.01.2020 | 10:17
Una trobada de la Comissió de Joventut

El proper dissabte, 1 de febrer (16 h), el CAR de Roses acollirà una trobada promoguda per la Comissió Jove de Roses, amb el propòsit de donar veu als i a les joves del municipi a través d'un espai comú on puguin parlar de les seves inquietuds i necessitats i recollir propostes que, posteriorment, es traslladaran a l'Ajuntament.

Per aconseguir la màxima participació, la Comissió Jove de Roses està fent aquests dies una crida a través de xarxes socials i altres mitjans, convidant el jovent a assistir a la trobada de dissabte i donar la seva opinió entorn a la pregunta Roses Mola? Durant la sessió de dissabte es realitzaran diferents dinàmiques que permetin abordar temàtiques, avançar en el debat i recollir propostes d'una manera absolutament participativa.

Paral·lelament, la comissió ha posat en marxa una enquesta online on es plantegen consultes entorn aspectes diversos del municipi, com ara inclusió; activitats culturals, esportives i lúdiques; salut i benestar; medi ambient; educació, formació i ocupació; o habitatge. Es pot accedir a l'enquesta a través de l'enllaç

La Comissió Jove de Roses està formada una dotzena de nois i noies representatius del jovent rosinc, amb participants de diferents perfils i edats, nivells d'estudis, ocupacions laborals, procedències i cultures. La creació d'aquest "grup motor" s'emmarca dins l'elaboració del nou Pla Local de Joventut, encarregat de marcar les actuacions i polítiques a realitzar en matèria juvenil durant els propers 4 anys a Roses.

La missió de la comissió és la d'impulsar accions participatives i trobades com la del proper dissabte, amb les quals implicar el major nombre de joves de la població en la planificació i priorització d'accions i programes juvenils.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent