Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els centres educatius de l'Alt Empordà restableixen la normalitat

Per evitar riscos i vetllant per la seguretat de les persones, la Generalitat va recomanar suspendre les classes durant el temporal

Els centres educatius de l'Alt Empordà restableixen la normalitatEMPORDA.INFO

Aquest divendres, els Centres Educatius de l'Alt Empordà tornen a la normalitat. El dijous a la tarda, el director del Servei Territorial de Girona, Martí Fonalleres, va enviar una carta als directors i directores dels centres educatius explicant que els centres educatius obririen les portes. Tot i això, Fonalleres remarca que "evidentment que on hi hagi qualsevol afectació local s'haurà d'avaluar per la corresponent direcció i per l'alcalde o alcaldessa del municipi".

Relacionades

Fonalleres també explicava que sembla que les inclemències meteorològiques van arribant a fi, encara que durant uns dies se seguiran patint les conseqüències hidrològiques en forma de desbordament de rius i rieres en determinades zones, i encara es tardarà a normalitzar les destrosses del temporal Glòria.

El dimarts, primer dia del temporal, alguns centres van tancar i altres van funcionar sense activitat lectiva. Dimecres i dijous, la recomanació de tancar les aules i aturar l'activitat acadèmica es va fer extensiva a totes les llars d'infants, escoles i instituts de les comarques gironines, incloent-hi els de l'Alt Empordà.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha informat que aquest mateix divendres, dia 24, el servei de transport i menjador escolar torna a la normalitat.

Prem per veure més contingut per a tu