Aquest divendres, els Centres Educatius de l'Alt Empordà tornen a la normalitat. El dijous a la tarda, el director del Servei Territorial de Girona, Martí Fonalleres, va enviar una carta als directors i directores dels centres educatius explicant que els centres educatius obririen les portes. Tot i això, Fonalleres remarca que "evidentment que on hi hagi qualsevol afectació local s'haurà d'avaluar per la corresponent direcció i per l'alcalde o alcaldessa del municipi".

Relacionades

Fonalleres també explicava que sembla que les inclemències meteorològiques van arribant a fi, encara que durant uns dies se seguiran patint les conseqüències hidrològiques en forma de desbordament de rius i rieres en determinades zones, i encara es tardarà a normalitzar les destrosses del temporal Glòria.

El dimarts, primer dia del temporal, alguns centres van tancar i altres van funcionar sense activitat lectiva. Dimecres i dijous, la recomanació de tancar les aules i aturar l'activitat acadèmica es va fer extensiva a totes les llars d'infants, escoles i instituts de les comarques gironines, incloent-hi els de l'Alt Empordà.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha informat que aquest mateix divendres, dia 24, el servei de transport i menjador escolar torna a la normalitat.