Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres celebrarà una jornada per homenatjar el poble gitano

Serà el proper dimarts 26 de novembre, amb activitats arreu de la ciutat

Figueres celebrarà una jornada per homenatjar el poble gitanoEMPORDA.INFO

Una jornada celebrarà l'arribada del poble gitano a Catalunya. L'acte està programat pel proper dimarts 26 de novembre, a Figueres.

Les activitats començaran a dos quarts de deu del matí, a l'Ajuntament de Figueres, amb una recepció institucional i una hissada de la bandera del Poble Gitano.

A les deu del matí es farà un taller de rumba catalana per a nens/es de 4 t de Primària a l'Escola l'Amistat, i mitja hora més tard s'inaugurarà l'exposició: "600 Anys del Poble Gitano a Catalunya", a la Biblioteca Fages de Climent.

A les onze del matí, les activitats es traslladaran a la plaça Catalunya per presentar el llibre "Halar, cuina gitana a Catalunya.

A dos quarts de dotze hi haurà dos actes paral·lels. Per una banda, contes gitanos per a nens/es de 1r i 2n de Primària a l'Escola Pous i Pagès. Per altra, la xerrada "Història del Poble Gitano" per a nens/es de 5è i 6è de Primària de l'Escola Pous i Pagès.

L'últim acte programat s'anomena activitat cultural del poble gitano, i serà a la plaça Catalunya a dos quarts de set de la tarda. A les vuit del vespre hi haurà una cloenda.

Prem per veure més contingut per a tu