14 de novembre de 2019
14.11.2019
Castelló d'Empúries

Obres per canviar la canonada d'aigua des d'Empuriabrava fins a Roses

La renovació del tram l'executa SOREA i es preveu s'allargui de sis mesos

14.11.2019 | 15:16
La instal·lació de la canonada obliga a fer una rasa d'1 metre d'ample

La millora de la portada de l'aigua potable als municipis de Roses, Llançà, El Port de la Selva i la Selva de Mar obliga a fer la substitució dels trams de la canonada d'impulsió que actualment porta l'aigua des de la potabilitzadora d'Empuriabrava fins a Roses.  

Aquesta canonada té una longitud de 7.377 metres i per tant es preveu fer-ne la substitució en cinc trams. El primer i el tercer tram ja estan realitzats i el segon és el que passa pel municipi de Castelló d'Empúries creuant la zona urbana d'Empuriabrava des de la sortida de la potabilitzadora fins al carrer Xaloc.

El projecte estableix com a inici la part més propera a l'ETAP i com a final, la connexió amb el 3er tram a partir del carrer Xaloc. Tot i això, el sistema d'execució serà a la inversa perquè la canonada ha d'estar en servei mentre duri l'obra.
El projecte de renovació d'aquest tram de conducte està executat per l'empresa SOREA i es preveu que tingui una durada de 6 mesos.  La instal·lació d'aquest tipus de  canonada obliga a fer una rasa d'1 metre d'ample com a mínim  i, segons el tram, discorrerà pel costat del carrer o per la calçada depenent de les característiques i serveis existents de la via però en cap cas es veurà afectada la circulació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent