11 de octubre de 2019
11.10.2019
Roses

L'escut de Roses convertit en personatge centra l'"Eduquem tot fent esport"

Consisteix en la difusió de missatges relacionats amb els valors i el foment d'actituds positives, respectuoses i actives

11.10.2019 | 13:45
La campanya s'ha presentat avui al consistori.

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses inicia la campanya en valors "Eduquem tot fent esport", consistent en la difusió gràfica de missatges relacionats amb els valors humans i el foment d'actituds positives, respectuoses i actives. La campanya s'estendrà a tots els equipaments esportius municipals i serà de llarg recorregut, ja que es realitzarà durant els 10 mesos que duren les temporades esportives.

L'encarregat de difondre aquests missatges és un personatge que pren com a base l'escut de l'Ajuntament de Roses. A través de variacions gràfiques del mateix, l'escut es transforma en esportistes de diferents disciplines: natació, handboll, bàsquet, futbol, voleibol... que transmetran els valors de la campanya.

Vinils, lones i diferents suports situats estratègicament en els diferents equipaments esportius municipals, seran els encarregats de, cada 15 dies, incorporar un nou missatge. La voluntat és que aquests arribin a petits i grans, contribuint a potenciar valors com el treball en equip, l'esforç, el respecte, la solidaritat, l'empatia, ... d'una manera fresca i engrescadora.

La regidora d'Esports, Verònica Medina, ha destacat durant la presentació de la campanya que aquesta tracta "d'aprofitar la capacitat educativa i social que té l'esport com a instrument per millorar la qualitat de vida a Roses i per esdevenir una població transformadora. L'esport és salut, però també el pont per poder treballar col·lectivament en un projecte de ciutat cohesionada i participativa".

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha fet incís en la necessitat de buscar un equilibri "entre la competició i el saber gaudir d'unes activitats que es realitzen en grup, fent equip, i on treballar uns bons valors és una tasca en la qual hem d'intervenir tots col·lectivament: jugadors, famílies, entrenadors i àrbitres"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent