Una avaria probablement fortuïta va deixar sense llum ahir a mitja tarda a 3.900 abonats de Figueres en un sector al voltant de l'avinguda Salvador Dalí. Els tècnics van iniciar en poca estona les maniobres per intentar retornar la llum a parts dels abonats mentre es buscava l'avaria. La falta d'electricitat va generar alguna sortida de Bombers per ajudar a persones que s'havien quedat atrapades als ascensors.

El tall de llum es va produir quan passaven vint minuts de les set de la tarda afectant l'avinguda Salvador Dalí, la plaça Abdó Terrades i altres carrers dels voltants.

Tècnics de la companyia es van desplaçar a la zona per buscar l'avaria a la línia elèctrica afectada. A les vuit i deu minuts aproximadament les maniobres dels tècnics de la companyia van permetre retornar el subministrament elèctric a més d'un 50% de les llars afectades. L'avinguda Salvador Dalí continuava sense subministrament elèctric.

Segons Endesa, els tècnics continuaven inspeccionant la línia entre centres de distribució buscant el motiu i el lloc de l'avaria que desconeixien si havia estat fortuïta o a conseqüència d'algun factor extern.

Al voltant de les nou del vespre quedaven 340 clients afectats que estava previst que anessin recuperant el servei progressivament.