06 de maig de 2019
06.05.2019
ELECCIONS MUNICIPALS

Pere Casellas (PSC) proposa fer l'escola Carme Guasch sense utilitzar la presó

El portaveu socialista creu que cal "passar pàgina" i oferir uns altres terrenys a la Generalitat

06.05.2019 | 12:04
L'antiga presó del carrer Sant Pau de Figueres.

L'alcaldable i portaveu del PSC a Figueres, Pere Casellas, considera que és hora de "passar pàgina" amb el tema de la construcció de l'escola Carme Guasch a l'antiga presó del carrer Sant Pau. Casellas declara: "Aquest projecte no ha estat mai viable sense una inversió de 3 milions d'euros".

El candidat a l'alcaldia recorda, en n comunicat, que "Tot ve d'una idea desafortunada de l'exalcalde Santi Vila, que ha portat el PDeCAT a defensar un impossible que fa 11 anys que no surt i amb tot això els perjudicats han estat els nens i nenes". A més, Casellas lamenta que "ERC s'hagi sumat a aquesta pèrdua de temps amb el PDeCAT".

Per al PSC la solució passa per "cedir de manera immediata un solar d'equipaments a la Generalitat per a la construcció d'un centre modern i funcional que serveixi perquè l'escola Carme Guasch pugui continuar sent un referent a la ciutat".

El Departament d'Educació ha deixat fora del pla de noves construccions previstes per al 2023 l'escola Carme Guasch de Figueres. El centre és en una ubicació provisional des de fa 13 anys i funciona amb barracons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent