30 de abril de 2019
30.04.2019
palamós

La Costa Brava acollirà l'any vinent l'assemblea anual de l'associació Medcruise

La temporada de creuers preveu xifres bones per als ports de Palamós i Roses

29.04.2019 | 19:43
Imatge recent de la presentació de la temporada a Palamós.

El conseller de Territori, Damià Calvet, en el moment de donar inici a la temporada 2019 de creuers, va anunciar que l'associació Medcruise celebrarà l'any 2020 una de les seves assemblees anuals a la Costa Brava, amb la participació de les principals companyies de creuers del món, altres ports de la Mediterrània i operadors turístics i destinacions.

Les bones xifres que s'esperen per a la temporada 2019 s'han aconseguit amb la fidelitat de les companyies i els nous vaixells que s'estrenaran a Palamós i Roses. En aquesta activitat, ha estat cabdal la tasca de promoció dels dos ports i la seva destinació turística als principals fòrums internacionals i estatals amb la marca Costa Brava Cruise Ports.

Precisament, en el marc d'aquesta promoció, han participat aquest mes d'abril en la fira més important del món del sector de creuers, la Seatrade Cruise Global, que se celebrava a Miami Beach, Florida (Estats Units). Costa Brava Cruise Ports està composta per: Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, els ajuntaments de Palamós i Roses, i les cambres de comerç de Palamós i Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook