L'actriu catalana Yolanda Ramos ha estat una de les darreres protagonistes de les activitats del Festival Vívid del 2019 amb un aplaudit monòleg amb tast de vins al Celler Espelt de Vilajuïga. Ramos ha captivat al públic amb una actuació llargament aplaudida.

Els assistents han pogut compartir amb ella una bona estona per comentar la seva feina professional, els projectes que té i, com no odia ser d'una altra manera, pel paper destacat a l'exitosa sèrie 'Benvinguts a la família' de TV3. Yolanda Ramos té una llarga carrera professional que, en els seus inicis, la va portar a ser vedette de la sala El Molino. Ha treballat en cinema, teatre i televisió en programes de màxima audiència i al costat de directors com Pedro Almodóvar.

11

L'actriu Yolanda Ramos desborda humor i simpatia en el Vívid d'Espelt

El 2014 va guanyar un Goya pel seu paper a 'Carmina y amén'. Aquests darrers anys també l'hem pogut veure actuar en diverses edicions del Festival Còmic de Figueres: "En guardo un bon record i m'agrada molt venir cada cop que em criden. en general, el públic de les comarques gironines té molt nivell i és molt agraït", ha comentat. Actualment ha treballat en el rodatge del darrer film d'Isabel Coixet. "Resideixo a Madrid però viatjo molt amunt i avall. M'agradaria fer teatre aviat", ha afegit mentre no parava de fer-se fotos amb el públic. Sempre amb el somriure als llavis i algun comentari divertit per acompanyar-lo. La família Espelt va agrair la seva professionalitat i proximitat amb el regal d'uns vins de la casa. El tast del Vívid, festival organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i els cellers de la DO Empordà, va permetre combinar blancs, negres i rosats de la casa amb un berenar a peu dret.